www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Αρνάκι με γιαούρτι


Υλικά

  • 2 κιλά αρνάκι γάλακτος
  • 1 1/2 κιλό γιαούρτι πρόβειο
  • 8 αυγά
  • 3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
  • 2 1/2 κουταλιές βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε καλά το κρέας, το στραγγίζουμε, το βουτυρώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στο ταψί μαζί με μία κούπα νερό.
  2. Αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί σε χαμηλό φούρνο και το γυρίζουμε μερικές φορές για να πάρει χρώμα.
  3. Σε ένα σκεύος χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε το γιαούρτι και το σιμιγδάλι δουλεύοντας όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνουν ένα μίγμα ομοιόμορφο.
  4. Οταν το κρέας είναι έτοιμο το περιχύνουμε με το μίγμα μας και ψήνουμε για λίγο ακόμη μέχρι να σχηματιστεί μια ροδοκόκκινη κρούστα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Ανωνύμου  28 / 7 / 2003
    to arni me giaoyrti ginete ki me allo tropo . brazoyme to arni prota kai meta to ksekokalizoyme kai to bazoyme se gioyvetsakia.me ton zomo afoy rentoyiri kai kryosi ligo bazoyme to giaoyrti kai ta ayga kai grabiera kritis.skepazoyme to arni sta gioyvetsakia me tin saltsa gkratinaroyme kai serviroyme.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.