Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ταλιατέλλες με σάλτσα
Υλικά
- 350 γρ. ταλιατέλλες
- 4 κουταλιές λάδι
- 450 γρ. ώριμες ντομάτες
- 1 κουταλιά μουστάρδα με κόκκους σιναπιού
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
- 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε τις ταλιατέλλες να βράσουν και τις στραγγίζουμε.
- Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τους σπόρους, τις κόβουμε σε μικρούς κύβους, τις βάζουμε σε σαλατιέρα, προσθέτουμε τον μαϊντανό, τον βασιλικό, το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και μόλις κάψει περιχύνουμε τις ντομάτες μας, προσθέτουμε τις ταλιατέλλες και την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε αμέσως το φαγητό μας πασπαλισμένο με την παρμεζάνα.
|
|