www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μακαρόνια με σκόρδο και βασιλικό


Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια ριγκατόνι ή πένες
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • 100 γρ. τυρί ρικότα
  • 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια
  • Βασιλικό
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους.
  2. Σοτάρουμε το σκόρδο και τις μελιτζάνες για 8 λεπτά περίπου σε ένα τηγάνι με 6 κουταλιές λάδι.
  3. Βγάζουμε τις μελιτζάνες από το τηγάνι, προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι, αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει για 10 λεπτά περίπου και ρίχνουμε πάλι τις μελιτζάνες.
  4. Μόλις αρχίσει να βράζει η σάλτσα, προσθέτουμε τα μακαρόνια (αφού πρώτα τα έχουμε βράσει), το τυρί και τα φύλλα βασιλικού, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Παραλείποντας το τυρί έχουμε μια υπέροχη νηστίσιμη μακαρονάδα, κατάλληλη και για τους αυστηρά χορτοφάγους.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.