Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: ΓΙΟΛΑΝΤΑ 7 / 11 / 2003
OΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΩΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΨΩΜΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: εμείς βάζουμε αυγό
Από: Κάλλη 4 / 2 / 2004
Αγαπημένη και πανεύκολη λύση εναλλακτική του στεγνού τοστ. Μόνο
που εμείς στην οικογένειά μου φτιάχνουμε τις 2-3 στρώσεις με
βουτυρωμένο ψωμί και ενδιάμεσα τυρί και ζαμπόν και στο τέλος
περιχύνουμε με αυγό και γάλα. Αλατίζουμε, αφήνουμε να ποτίσει
λίγο και ψήνουμε, γίνεται δηλαδή κάτι σαν αυγόφετες φούρνου.
Επίσης αν το ψωμί είναι πολύ φρέσκο, ιδίως την τελευταία φέτα
την ψήνουμε ελάχιστα στην φρυγανιέρα, για να γίνει πιο τραγανή
η επιφάνεια του σουφλεδός. Χμμμ κι έλεγα τι να φτιάξω σήμερα....
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Σουφλέ
Από: Όλυ 4 / 2 / 2004
Καταπληκτική συνταγή ,την έφτιαχνα πολύ συχνά παλιότερα .Έβαζα
όμως αντί για κρέμα γάλα και αυγά χτυπημένα ,νομίζω γίνεται πιο
ελαφριά.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: soufle?
Από: elsa 24 / 6 / 2004
auto soufle den ine
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Κρέμα
Από: αρκα 15 / 11 / 2004
Ερώτηση στους σχετικούς του θέματος.΄Οταν λέμε 3 κουτιά κρέμα
γάλακτος ποιάς ποσότητας εννοούμε? Των 250 ml, των 500 ml ?
Ευχαριστώ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ
Από: ΣΟΦΙΑ 25 / 7 / 2006
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΕΞΙΣΟΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ 1Lt ΓΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ
ΣΤΡΩΣΤΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ 2). ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΡΑΤΑΜΑΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ
ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΕ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΕ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|