www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Παλαμίδα τηγανητή


Υλικά




Προετοιμασία

Καθαρίζουμε το ψάρι και το κόβουμε σε φέτες.
Βάζουμε τις φέτες σε ένα σκεύος, τις αλατίζουμε και τις βρέχουμε με το ξύδι
Ανακατεύουμε τον μαϊντανό, το δενδρολίβανο και το σκόρδο και το ρίχνουμε πάνω στις φέτες.
Τέλος προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι, πασπαλίζουμε με την ρίγανη και βάζουμε το σκεύος για 6 ώρες περίπου στο ψυγείο.

Ετοιμασία

  1. Κάνουμε ένα πηχτό κουρκούτι με νερό και αλεύρι.
  2. Βουτάμε τις φέτες (μαζί με τα μυρωδικά) και τις τηγανίζουμε.
  3. Οταν τηγανιστούν όλες οι φέτες τις βάζουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω λάδι από το τηγάνι και χυμό λεμονιού.
  4. Σερβίρονται ζεστές με σαλάτα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.