www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σουχλί (κρητικός κρασομεζές)


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό μπούτι μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 250 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 250 γρ. φύλλο μπακλαβά
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1/2 κιλό ντομάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε τις μοσχαρίσιες φέτες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο.
  2. Κόβουμε το φύλλο του μπακλαβά σε κομμάτια και βάζουμε στο κέντρο ένα κομμάτι κρέας, μία φέτα κεφαλογραβιέρα και μία φέτα ντομάτα.
  3. Διπλώνουμε πρώτα τις δύο απέναντι άκρες και μετά τις άλλες δύο, βρέχουμε λίγο το φύλλο για να κολλήσει και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί με το άνοιγμα προς τα κάτω.
  4. Ρίχνουμε από πάνω λίγο βούτυρο και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσει το φύλλο.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.