www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό Μακεδονίτικο


Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
  • 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας)
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτήρι ξηρό κρασί
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού νερό
  • Κύμινο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία πήλινη χύτρα και σφραγίζουμε καλά το καπάκι της με ζυμάρι.
  2. Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά (στο 1/2) για 2 1/2 ώρες περίπου.
  3. Ανοίγουμε την κατσαρόλα λίγο πριν σερβίρουμε το φαγητό και ο καθένας στο πιάτο του βάζει όσο λεμόνι χρειάζεται.
Συνοδεύει θαυμάσια ζυμαρικά και λαχανικά.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.