www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό με σάλτσα καρυδιού


Υλικά

  • 2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κούπα λάδι
  • 250 γρ. ντοματάκια
  • 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
  • 1 κούπα άσπρο κρασί
  • 1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
  • 7 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 5 κουταλιές ξύδι
  • Κανέλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις μεριές και το σβήνουμε με το κρασί.
  2. Αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον ντοματοπελτέ, αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα και ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει και να μείνει με την σάλτσα του (αν χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νερό).
  3. Σάλτσα καρυδιών: Χτυπάμε την καρυδόψιχα στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα σκόρδα και το ξύδι και τα δουλεύουμε όλα μαζί.
  4. Ρίχνουμε στην σάλτσα καρυδιών με ένα κουτάλι το ζουμί από το κρέας ανακατεύοντας και μετά ξαναρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα.
  5. Ανακατεύουμε το φαγητό και το σερβίρουμε με ζυμαρικά ή σκέτο σαν κρασομεζέ.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (5)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.