Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σολομός στο γκριλ
Υλικά
- 6 φέτες σολομού
- Αρωματικό βούτυρο:
- 2 κουταλάκια χυμό πορτοκαλιού
- 90 γρ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Δουλεύουμε το βούτυρο με τον χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Ψήνουμε τις φέτες του ψαριού στο γκριλ και τις σερβίρουμε με κομμάτια από το αρωματικό βούτυρο.
Τη συνταγή συνιστά: η Aλίκη Βλάση
|
|