Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φιλέτα μπακαλιάρου με μαγιονέζα
Υλικά
- 400 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 αυγό χτυπημένο
- Αλεύρι
- Βούτυρο για τηγάνισμα
- Σάλτσα:
- Μαγιονέζα
- Αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- Κάπαρη
- Ελιές ψιλοκομμένες
- Μαρινάτα:
- 2 κουταλιές λάδι
- Χυμό 1/2 λεμονιού
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τα φιλέτα.
- Αναμειγνύουμε τα υλικά για την μαρινάτα και αφήνουμε μέσα το ψάρι για 1 1/2 ώρα περίπου.
- Αλευρώνουμε τα φιλέτα, τα περνάμε από το αυγό και τα τηγανίζουμε στο βούτυρο.
- Σάλτσα: Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με τα υπόλοιπα υλικά.
Τη συνταγή συνιστά: η Aλίκη Βλάση
|
|