www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτα μπακαλιάρου με μαγιονέζα


Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • Αλεύρι
  • Βούτυρο για τηγάνισμα
  • Σάλτσα:
    • Μαγιονέζα
    • Αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
    • Κάπαρη
    • Ελιές ψιλοκομμένες
  • Μαρινάτα:
    • 2 κουταλιές λάδι
    • Χυμό 1/2 λεμονιού
    • Αλάτι
    • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τα φιλέτα.
  2. Αναμειγνύουμε τα υλικά για την μαρινάτα και αφήνουμε μέσα το ψάρι για 1 1/2 ώρα περίπου.
  3. Αλευρώνουμε τα φιλέτα, τα περνάμε από το αυγό και τα τηγανίζουμε στο βούτυρο.
  4. Σάλτσα: Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με τα υπόλοιπα υλικά.

Τη συνταγή συνιστά: η Aλίκη Βλάση

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.