Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόπουλο με τζίντζερ
Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου φιλέτο σε λεπτές φέτες
- 70 γρ τζιντζερ ψιλοκομενο
- 1,5 κουταλάκι πάπρικα
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά τετράγωνα
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά τετράγωνα
- 4 κουταλιές αραβοσιτέλαιο
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Τσιγαρίζουμε στο λάδι για 2 λεπτά περίπου τις πιπεριές και την πιπερόριζα.
- Αλατίζουμε το κοτόπουλο προσθέτουμε την πάπρικα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Συνοδεύει θαυμάσια ρύζι πιλάφι.
Τη συνταγή συνιστά: ο Τάσος (τηλ: 2106623252)
|
|