www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μακαρόνια με σάλτσα ροδάκινου


Υλικά

  • 500 γραμμάρια μακαρόνια (σπαγγέτι)
  • 3 κομμάτια ροδάκινο κομπόστα
  • 1 κουτί αλεσμένα ντοματάκια
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλες κουταλιές φυτικό λίπος
  • Τριμμένο κεφαλοτύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο



Ετοιμασία

  1. Μακαρόνια: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, προσθέτουμε μία μεγάλη κουταλιά της σούπας αλάτι και αφήνουμε να βράσει.
  2. Αφού βράσει καλά προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα ανακατεύουμε και τα' αφήνουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 8 λεπτά της ώρας.
  3. Αφού τα κατεβάσουμε από την φωτιά τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με το φυτικό λίπος που εν τω μεταξύ το έχουμε ζεστάνει μέχρι να βγάλει λευκό καπνό σε ξεχωριστό σκεύος.
  4. Σάλτσα: Ψιλοκόβουμε σε μια κατσαρόλα τα κομμάτια του ροδάκινου, και προσθέτουμε τα αλεσμένα ντοματάκια, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και ελάχιστο μοσχοκάρυδο και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει μέχρι να χυλώσει.
  5. Τοποθετούμε την σάλτσα στο κέντρο του πιάτου πάνω από τα μακαρόνια και τα πασπαλίζουμε περιμετρικά με αρκετό κεφαλοτύρι τριμμένο.

Τη συνταγή συνιστά: ο Δημήτρης Παπευ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.