www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μριζολάκια με σάλτσα γιαουρτιού


Υλικά

  • 4 μπριζόλες
  • 3/4 του ποτηριού κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 100 γρ. γιαούρτι
  • 1/2 ποτήρι ξηρό κρασί
  • 1/2 κουταλιά πάπρικα
  • 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
  • Aλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι



Ετοιμασία

  1. Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές.
  2. Περιχύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι, τα προσθέστε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι.
  3. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέστε την πιπεριά και αφήστε το κρέας στην φωτιά για μερικά λεπτά ακόμη.
Συμβουλές:
  • Οι μπριζόλες πρέπει να είναι λεπτοκομμένες.
  • Η πιπεριά δεν πρέπει να ψηθεί πολύ.
  • Η νοστιμιά του πιάτου είναι η δροσερή γεύση της σάλτσας γιαουρτιού.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Τη συνταγή συνιστά: η Δώρα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.