Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τυρί στο λάδι
Υλικά
- 500 γρ. τυρί φέτα
- 10 κόκκους μπαχάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλάκι εστραγκόν
- 1 κουταλάκι θυμάρι
- Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 7 μικρές κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
- Ελαιόλαδο
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το τυρί σε κομμάτια (περίπου στις διαστάσεις του γυάλινου βάζου μέσα στο οποίο θα το βάλουμε).
- Βάζουμε μερικά κομμάτια τυριού στο βάζο, ρίχνουμε από πάνω μερικές πιπερίτσες και τα μπαχαρικά.
- Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσει το βάζο.
- Συμπληρώνουμε με λάδι μέχρι επάνω το βάζο, κλείνουμε καλά και το αφήνουμε για 24 ώρες τουλάχιστον. Η Δώρα το αφήνει σε σκιερό μέρος για 10 μέρες.
Τη συνταγή συνιστά: η Δώρα
|
|