Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρεβιθοκεφτέδες της IRIS
Υλικά
- 1 Φλυτζάνι του τσαγιού ρεβίθια (ήδη βρασμένα)
- 2 κουταλιές φέτα τριμμένη
- 1 κουταλιά δυόσμος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
- Λάδι για το τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
Λιώνουμε με ένα πιρούνι τα ρεβίθια, τα ανακατεύουμε με την φέτα και τον δυόσμο,
αλατιπιπερώνουμε, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τη συνταγή συνιστά: η IRIS
|
|