www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φοντύ μπουργκινιόν του Ανδρέα


Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο βοδινό (χωρίς νεύρα και πέτσες)
  • 1 κούπα βούτυρο
  • 1 κούπα ελαιόλαδο



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε στο κέντρο του τραπεζιού το ειδικό καμινέτο, τοποθετούμε επάνω το σκεύος και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και το λάδι και ανάβουμε το καμινέτο.
  2. Τοποθετούμε γύρω από το καμινέτο τις διάφορες σάλτσες.
  3. Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους δύο εκατοστών και το βάζουμε σε πιατέλα.
  4. Με το ειδικό πιρούνι θα βουτάει ο καθένας δυο-δυο κομμάτια κρέατος στο καυτό βούτυρο, θα τα ψήνει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια θα τα βουτάει στη σάλτσα που προτιμάει.
Η επιτυχία του φοντί εξαρτάται κυρίως από την ποικιλία των σαλτσών.
Τα κρέατα που χρησιμοποιούνται είναι, το φιλέτο, το ψαρονέφρι και το αρνάκι.


Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.