Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κότσι χοιρινό του Κώστα
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Τρυπάμε το κρέας σε διάφορα σημεία και βάζουμε από 1 σκελίδα σκόρδο και 2-3 κόκκους πράσινο πιπέρι.
- Αλατίζουμε καλά όλο το κρέας, περνάμε την επιφάνειά του με μουστάρδα, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να ψηθεί για δύο ώρες σε χαμηλό φούρνο.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρεται με ξυνολάχανο και μπύρα.
Τη συνταγή συνιστά: ο Κώστας Πουλόπουλος
|
|