www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Εσκαλόπ με μανιτάρια


Υλικά

  • 6 εσκαλόπ
  • 1 φέτα ζαμπόν πάχους 1 εκ. περίπου κομμένο σε κύβους
  • 1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/2 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός μπρούσκος

Ετοιμασία

  1. Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το τηγανίζουμε στο μισό λάδι και από τις δύο πλευρές.
  2. Βγάζουμε τα κομμάτια του κρέατος, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν.
  3. Στην συνέχεια βάζουμε πάνω από τα μανιτάρια και το ζαμπόν τις εσκαλόπ και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου με το καπάκι κλειστό.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.