www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μιλ φέϊγ με ψητά λαχανικά και ανθότυρο


Υλικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1-2 κολοκυθάκια
  • 1 μελιτζάνα
  • 5-6 μανιτάρια πλευρώτους
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 3 σφιχτές ντομάτες
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Φρέσκο πιπέρι
  • Ρίγανη



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε σε φέτες τα λαχανικά και τα ψήνουμε στην σχάρα, στο γκρίλ ή στο τηγάνι.
  2. Μόλις ροδίσουν και από τις δυο πλευρές τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε με ένα ρηχό μπώλ.
  3. Χτυπάμε στο σέικερ το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλατοπίπερο, σκεπάζουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1/2 ώρα περίπου.
  4. Εν τω μεταξύ, αραιώνουμε το ανθότυρο μας με λίγο νεράκι και το ανακατεύουμε ώστε να γίνει σαν κρέμα. (Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατίκι)
  5. Κάνουμε την 1η στρώση με τα λαχανικά. Με κορνέ κάνουμε την στρώση με το ανθότυρο και από πάνω τοποθετούμε τις ντομάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες και πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και λίγη ρίγανη.
  6. Με ένα κουτάλι παίρνουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι, στο οποίο μαρινάραμε τα λαχανικά και το περιχύνουμε στο μιλ φέϊγ.
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή συνιστά: η Ντίνα Κ.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (22)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.