www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό με πατάτες, πιπεριές και τυρί


Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο
  • 3 πιπεριές (αν είναι δυνατόν με διαφορετικό χρώμα)
  • 2 ντομάτες
  • 1/4 τυρί φέτα
  • 3-4 πατάτες (αν είναι εύκολο μικρές και στρογγυλές)
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε καλά το χοιρινό και το περνάμε με λίγο ξύδι για να μην μυρίζει.
  2. Το κόβουμε σε φέτες προσέχοντας να μην το κόψουμε μέχρι κάτω.
  3. Σε μια γάστρα βάζουμε το λαδάκι μας και τοποθετούμε μέσα το κρέας.
  4. Κόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το τυρί μας σε μεγάλα κομμάτια.
  5. Ανάμεσα στο χοιρινό (εκεί που δημιουργήσαμε τα ανοίγματα) βάζουμε ανάμικτα τις πιπεριές, τις ντομάτες και την φέτα.
  6. Προσθέτουμε τις πατάτες, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη και τέλος αλείφουμε την μουστάρδα ομοιόμορφα επάνω στο κρέας μας (προαιρετικά στις πατάτες).
  7. Βάζουμε νερό (ίσα-ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας), κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για μισή ώρα περίπου.
  8. Ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό μας καλά σε δυνατή φωτιά (για περίπου 1 ώρα).

Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία Τζέλιου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.