Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κροκέτες σολομού
Υλικά
- 300 γρ. βρασμένες πατάτες
- 25 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. σολομό βρασμένο και ξεκοκαλισμένο
- 2 κουταλιές μαϊντανό
- 2 αυγά χτυπημένα
- 75 γρ. φρυγανιά
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Λιώνουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέτετε το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το σολομό, τον μαϊντανό το αλάτι το πιπέρι και το ένα αυγό, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Πλάθουμε κεφτέδες, τους περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το άλλο αυγό και τέλος από την φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε τις κροκέτες σε καυτό λάδι από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
Τη συνταγή συνιστά: η Evak
|
|