www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο με αρακά, καλαμπόκι και σάλτσα


Υλικά

  • 4 μοσχαρίσια φιλέτα
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1 1/2 κουταλιά βούτυρο
  • Φυλλαράκια δενδρολίβανου
  • 5 κουταλιές αρακά
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
  • 4 κουταλιές καλαμπόκι
  • 1 κύβο κρέατος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Προετοιμασία

Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με το λάδι, το δενδρολίβανο και το πιπέρι και τα αφήνουμε για μία ώρα περίπου.

Ετοιμασία

  1. Σοτάρουμε για μερικά λεπτά τον αρακά στο βούτυρο, προσθέτουμε νερό ώστε ίσα-ίσα να σκεπαστεί ο αρακάς και μόλις πάρει μια-δυο βράσεις, ρίχνουμε την πιπεριά και τον κύβο κρέατος και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.
  2. Λίγο πριν γίνει ο αρακάς προσθέτουμε το καλαμπόκι.
  3. Στραγγίζουμε τα φιλέτα από την μαρινάτα και τα ψήνουμε στο γκριλ για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές.
  4. Σερβίρουμε τα φιλέτα με τα λαχανικά μας και τηγανητές πατάτες ή πατάτες ογκρατέν με σάλτσα νιβερνέζ ή σάλτσα με μαγιονέζα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: μοσχάρι με δενδρολίβανο
    Από: Κατερίνα Τ.  22 / 1 / 2006
    Ψάχνοντας για συνταγή με μοσχάρι και δενδρολίβανο στην κατσαρόλα βρήκα τη συνταγή αυτή με τα φιλέτα. Μήπως έχει κανείς κάποια συνταγή δοκιμασμένη για μοσχαράκι στην κατσαρόλα με το παραπάνω μυρωδικό; Το ίδιο σχόλιο δημοσιεύτηκε και στη συνταγή με τα μανιτάρια αλά κρεμ ενώ προοριζόταν για αυτήν εδώ. Ζητώ συγγνώμη και περιμένω κάποια συνταγή εάν κάποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ πολύ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.