www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ουζομεζές της πλάκας 1


Υλικά

  • Μπύρα
  • Αλεύρι
  • Αυγό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κλωνάρια μάραθο



Ετοιμασία

  1. Κάνουμε ένα σχετικά ρευστό κουρκούτι με τη μπύρα, το αλεύρι, το αυγό και το αλατοπίπερο.
  2. Βουτάμε τα κλωναράκια του μάραθου και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
Είναι νόστιμος μεζές για ούζο, ειδικά εάν ο μάραθος είναι με τα κοτσανάκια του, που γίνονται τραγανιστά. Μην το τηγανίσετε πολύ, για να κρατήσει το μάραθο τη φρεσκάδα του.

Τη συνταγή συνιστά: η Αλέκα Νικολαϊδου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Παραλλαγή!
    Από: Lilly   1 / 7 / 2003
    Αγαπητή Αλέκα, είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο στην Αλαγονία της Μεσσηνίας, στον Ταύγετο με τρυφερή φρέσκια ρίγανη! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.