www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βιεννέζικο σνίτσελ


Υλικά

  • 8 φέτες σνίτσελ (χοιρινά) πολύ καλά χτυπημένες
  • Λίγο μουστάρδα
  • Δύο αυγά
  • Αλεύρι
  • Γαλέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα, τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την γαλέτα.
  2. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για πολύ λίγο και τα σερβίρουμε ζεστά με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.

Τη συνταγή συνιστά: η Μπεατρίς

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: μικρή παραλλαγή!
    Από: lilly   9 / 7 / 2003
    Αγαπητή Μπεατρίς, εγώ τα έψησα στο φούρνο, αφού τα τύλιξα σε ένα κλωνάρι σέλινου, έβαλα ένα κύβο βούτυρου και πασπάλισα με μοσχοκάρυδο. Έγιναν γρήγορα, εξαιρετικά νόστιμα και καλοψημένα!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: μικρή παραλλαγή!
      Από: Mueller Dietrich  21 / 10 / 2005
      1. Wiener Schnitzel. einai Austriakh kouzina kai oxi Germanikh. 2. Sto Authendiko Wiener Schnitzel den vazoune Moustarda. auta gia thn istoria. filia apo thn Viennh Dietrich.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: μικρή παραλλαγή!
        Από: Άννα  21 / 10 / 2005
        Πες τα , Dietrich πες τα! Είπα να μην τα πω εγώ και με κράξουν. Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορες, οι συνταγές είναι fusion... Το παραδοσιακό συνοδευτικό του Βιεννέζικου σνίτσελ είναι πατάτες βρασμένες, κομμένες κυδωνάτες και περασμένες γρήγορα απο τηγάνι με βούτυρο για να κάνουν κρούστα. Και επίσης μαρμελάδα ribisel (rote johannisbeeren ή red currant στα αγγλικά). Πρόκειται για μαρμελάδα με ελαφρά ξυνή γεύση που δένει ευχάριστα με τα σνίτσελ, τα οποία πρέπει να τηγανιστούν ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ σε βούτυρο για να πάρουν τη χαρακτηριστική γεύση του "βιεννέζικου". Αλλιώς κάνετε απλώς σνίτσελ πανέ!
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Αναμνήσεις με... κενά απο τη Γερμανία
    Από: Μαργαριτα  17 / 2 / 2006
    GUTENABEND! Μηπως κάποιος ξέρει πως φτιάχνουν οι Γερμανοί ενα φαγητό με κόκκινο λάχανο,λουκάνικα και μήλα? και ποιά λουκάνικα είναι καταλληλότερα για τη συνταγή αυτή? Κάτι αλλο που είναι πεντανόστιμο στη Γερμανία,είναι οι τηγανητές πατάτες που βρίσκεις στα ΙΜBISS μαζί με κοτόπουλο σούβλας.Νομίζω οτι τις τηγανίζουν σε λαρδί αλλά 1.δεν ξέρω που βρίσκεις εδώ το λαρδί 2.ανησυχώ μήπως το λαρδι σε κάνει πιο..φαρδύ! Πάντως όποιος ξέρει κάτι γι όλα αυτά ας μου το πεί και μένα να καλύψω τα κενά μου.. χαιρετίσματα στην ωραία Βιέννη και στο ωραίο Αμβούργο
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Αναμνήσεις με... κενά απο τη Γερμανία
      Από: Juanita La Quejica  18 / 2 / 2006
      Red Cabbage, Apples and Sausage 
      
      Ingredients
      4 tablespoons rendered bacon fat
      2 tablespoons sugar
      1 small yellow onion, chopped
      4 cups shredded red cabbage
      2 tart red apples, such as Jonathan, cored and sliced thin but 
      not peeled
      2 tablespoons cider vinegar
      1/2 teaspoon caraway seeds
      1 to 1-1/2 pounds German- or Polish-style smoked sausage links, 
      or bratwursts
      1 pound new potatoes
      Salt and fresh-ground black pepper to taste
      1 cup beer
      
      Instructions
      Melt the bacon fat in a large skillet over medium heat. Add the 
      sugar and cook, stirring often, until the sugar browns, about 4 
      minutes. Reduce the heat to medium-low, add the onion, and 
      saute it until it is golden, about 5 minutes. Add the cabbage, 
      apples, vinegar, and caraway seeds, and stir to blend. 
      
      Place the sausage links and the potatoes on top of the cabbage 
      mixture. Season with salt and pepper and pour the beer over 
      all. Bring the mixture to a boil over medium-high heat, reduce 
      the heat, and simmer, covered, for 45 minutes. Taste, adjust 
      the seasonings, and serve hot. 
      
      http://homecooking.about.com/library/archive/blpork29.htm

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Αναμνήσεις με... κενά απο τη Γερμανία
        Από: froufrou  24 / 2 / 2006
        Kalhmera,
        
        katarxhn na po oti to Vieneziko Schnitzel (kai as me diarthosei h
        Dietrich kai h anna an kano latho) ginetai me vodino kreas! Kai
        fysika xoris thn prosthikh moustardas. Toulaxiston auto ematha
        sto diasthma pou ekana san mageirisa se ena austriako Estiatorio. 
        Tora h syntagh pou psaxnei h filh me to laxano kai ta loukanika
        den thn ksero alla mporo na doso syntagh gia kokkino laxano me
        mhlo, kannela kai krasi Zo legomeno Apgelblaukraut pou synodeuei
        kathe germaniko faghto sxedon!
        filoudia 

        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: Αναμνήσεις με... κενά απο τη Γερμανία
          Από: froufrou  24 / 2 / 2006
          prin to ksexaso...htane thganhtes patates h mhpos kati anamesa se
          thganhto kai pshmeno? Giati an htane to deutero tote ennoeis tis
          Brattkartoffeln, brasth patata, kommenh se fetes pou thn
          ksanarixnoune sto thgani mexri na psilothganistei kai na
          rodokokkinhsei kai meta thn schnoune me ligo zomo kreatos.
          
          Filia

          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.