Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες με δεντρολίβανο (γαρνιτούρα)
Υλικά
- 20-30 μικρές στρογγυλές πατατούλες
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά δεντρολίβανο
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Ξεφλουδίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις πατάτες.
- Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και αφήνουμε τις πατατούλες
να τηγανιστούν μέχρι να ροδίσουν.
- Απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε το δεντρολίβανο.
- Με μια τρυπητή κουτάλα, βγάζουμε τις πατάτες από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε πιατέλα που έχει
απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Προσθέτουμε αλάτι και σερβίρουμε.
Τη συνταγή συνιστά: η Mara_K
|
|