Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ριγκατόνι με τυριά, αλλαντικά και κρέμα γάλακτος
Υλικά
- 1 κιλό ριγκατόνι κοντό
- 1/4 τυρί ένταμ τριμμένο
- 1/4 τυρί γκούντα τριμμένο
- 20 φέτες του τοστ παρίζα
- 20 φέτες ζαμπόν
- 15 φέτες μπέικον
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα ριγκατόνι καλά και τα σουρώνουμε.
- Ανακατεύουμε τα τυριά με τα αλλαντικά.
- Σε ένα σχετικά μεγάλο πυρέξ βάζουμε μια στρώση ζυμαρικά, μια στρώση τυριά και αλλαντικά και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο.
- Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε το φαγητό μας για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρίνου Αναστασία (δικής της εμπνεύσεως)
|
|