Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι καπαμάς
Υλικά
- 1 1/2 κιλό μοσχάρι
- 6 ντομάτες τριμμένες
- 900 γρ. περίπου νερό
- 50 γρ. λάδι
- 100 γρ. βούτυρο (φυτίνη)
- 50 γρ. κόκκινο κρασί
- 3 ξυλαράκι κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες, το σοτάρουμε με το λάδι και το βούτυρο και μόλις ροδίσει απ΄ όλε στις πλευρές το σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα και το αφήνουμε να βράσει καλά.
- Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτα.
- Συνοδεύει πατάτες τηγανητές και μακαρόνια.
|
|