www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχαράκι καπαμάς


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι
  • 6 ντομάτες τριμμένες
  • 900 γρ. περίπου νερό
  • 50 γρ. λάδι
  • 100 γρ. βούτυρο (φυτίνη)
  • 50 γρ. κόκκινο κρασί
  • 3 ξυλαράκι κανέλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες, το σοτάρουμε με το λάδι και το βούτυρο και μόλις ροδίσει απ΄ όλε στις πλευρές το σβήνουμε με το κρασί.
  2. Προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα και το αφήνουμε να βράσει καλά.
  3. Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτα.
  4. Συνοδεύει πατάτες τηγανητές και μακαρόνια.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.