Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψητό κατσαρόλας (μοσχάρι)
Υλικά
- 1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο
- 5 φλιτζανάκια νερό
- 2 φλιτζανάκια λάδι
- 1 φλιτζανάκι κρασί (αρετσίνωτο)
- 1/2 φλιτζανάκι ξύδι
- 1 κεφάλι σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας, το αφήνουμε να στραγγίσει και το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με όλα τα υλικά.
- Το αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες περίπου σε πολύ χαμηλή φωτιά χωρίς να ανοίξουμε καθόλου την κατσαρόλα.
- Οταν είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει το κόβουμε και το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
|
|