www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Απατηλή ομελέτα


Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2-3 κουταλιές κρέμα γάλακτος light
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 5-6 μαύρες ελιές
  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με λευκή τρούφα
  • Λίγος σγουρός μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

Η απάτη αυτή εδιδάχθη υπό Ιζαμπέλ Αλλιέντε και τη βρίσκω εξαιρετική για περιπτώσεις με μικρό budget και πρόσφατες γνωριμίες που διέρχονται το στάδιο των αναγνωριστικών πτήσεων. Ιδίως για τις περιπτώσεις εκείνες που γνωρίζουμε έναν καθ' όλα γοητευτικό άντρα, που σύμφωνα με τα πρότυπα της μόδας το παίζει γευσιγνώστης. Τι να κάνουμε κορίτσια, όλες έχουμε πέσει έστω και μια φορά στην παγίδα που μας στήνουν κατά καιρούς ένα ζευγάρι έξυπνα ανδρικά μάτια ομού μετά των ανασφαλειών μας. Κατά τη γνώμη μου αξίζει να επενδύσει κανείς χρήμα και προσπάθεια σε μια δοκιμασμένη σχέση, ή ένα κεραυνοβόλο έρωτα που τελικά ίσως και να μη το χρειάζεται. Για τις περιστασιακές γνωριμίες αρκούν η φαντασία και το ύφος. Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άντρα ή μια γυναίκα που έχει την φήμη του gourmet, κάντε το ακόλουθο κόλπο.
  1. Πάρτε μερικές μαύρες ελιές και κόψτε τις σε πολύ μικρά κομματάκια. Τόσο μικρά που να μοιάζουν με τρίμματα της τρούφας. Αφού τις κόψετε πλύνετέ τις πολύ καλά με καθαρό νερό, ώστε να φύγει τελείως η γεύση τους. Αφήστε τις να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί. Ραντίστε τις με τρουφέλαιο και αφήστε τις να σταθούν μέσα σ' αυτό κάμποση ώρα.
  2. Ετοιμάστε τα αυγά για μια ομελέτα κατά τα ειωθότα, χωρίς πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά.
  3. Στραγγίστε τις ελιές,
  4. Αδειάστε όσες σταγόνες τρουφέλαιο έχουν απομείνει μέσα σε ένα τηγάνι με φετούλες σκόρδου και ζεστάνετε το τρουφέλαιο και το σκορδάκι μαζί με τις ελιές.
  5. Αφαιρέστε το σκόρδο από το τηγάνι και προσθέστε βούτυρο για να τηγανίσετε την ομελέτα.
  6. Περιχύστε το μείγμα της ομελέτας πάνω στις αρωματισμένες ελιές και τηγανίστε την ομελέτα.
  7. Σερβίρετε πασπαλισμένη με λίγο σγουρό μαιδανό, που δεν έχει πολύ έντονη γεύση και μαύρο πιπέρι.
Αυτή η συνταγή προτείνεται και για νεαρούς φοιτητές που θέλουν να εντυπωσιάσουν την ερωμένη τους, μεταξύ άλλων και εξηγώντας της τις αφροδισιακές ιδιότητες της "τρούφας της ευγενούς".

Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα Σταύρου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.