Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φέτες ψαριού πανέ
Υλικά
- Φέτες μεγάλου ψαριού
- 2 αυγά
- Τριμμένη φρυγανιά
- Λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε καλά τις φέτες του ψαριού, τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με λεμόνι και τις αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου.
- Εν τω μεταξύ χτυπάμε σε ένα μπωλ τα αυγά με 1 κουταλιά νερό.
- Αλευρώνουμε τις φέτες ψαριού, τις τινάζουμε να φύγει το περίσσιο αλεύρι, τις βουτάμε στο αυγό και στην συνέχεια στην τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτό λάδι.
|
|