www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ταλιατέλες με mascarpone και καπνιστό σολομό


Υλικά

  • 1/2 πακέτο ταλιατέλες
  • 3/4 από 1 πακετάκι Mascarpone
  • 1-2 πακετάκια καπνιστό σολομό
  • 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Λίγο άνηθο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Προαιρετικά λίγη κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
  • Μπρικ



Ετοιμασία

  1. Στρώνεις το τραπέζι !!!
  2. Πετάς τα ζυμαρικά σε νερό που βράζει με αλάτι και λίγο λάδι.
  3. Ζεσταίνεις 1 κουταλιά λάδι σε tefal και σοτάρεις ελαφρότατα τον σολομό.
  4. Σε λίγο χαμηλώνεις τη φωτιά πολύ και προσθέτεις το mascarpone . Οταν το mascarpone λιώσει και ρευστοποιηθεί, ρίχνεις τον άνιθο ψιλοκομμένο. Ανακατεύεις καλά.
  5. Σουρώνεις τα ζυμαρικά (κρατώντας λίγο από το νερό τους) και τα τουμπάρεις με χάρη μέσα στο τηγάνι με τη "σωσe".
  6. Κουνάς το τηγάνι να ανακατευτούν καλά.
  7. Σερβίρεις ΑΜΕΣΩΣ σε ζεστά πιάτα.
  8. Στολίζεις το κάθε πιάτο με μια κουταλιά μπρικ και τρίβεις φρέσκο πιπέρι.
  9. Κάθεσαι στο τραπέζι με τον δικόνε σου και το καταβροχθίζετε παραχρήμα.

Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα Σταύρου (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.