www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Αρακάς λαδερός


Υλικά

  • 1 κιλό αρακάς (καθαρισμένος ή κατεψυγμένος).
  • 1 κούπα λάδι.
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια.
  • 300 γραμμάρια ντοματάκια.
  • 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές.
  • Ανηθο ψιλοκομμένο.
  • Αλάτι
  • Πιπέρι.



Προετοιμασία

Αν ο αρακάς είναι φρέσκος υπολογίστε 50 λεπτά για το καθάρισμα.

Ετοιμασία

5 μερίδες
  1. Αν ο αρακάς είναι φρέσκος τον πλένουμε.
  2. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί αρκετά σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
  3. Ρίχνουμε τον αρακά, την ντομάτα και μία κούπα ζεστό νερό.
  4. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό (ζεστό).
  5. Προς το τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.