Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψαρονέφρι με Visanto
Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 2 πιπερίτσες τσίλι
- 3 σκελίδες σκόρδου (κομμένες σε φέτες)
- Λίγο σουσάμι
- 1 ποτήρι Visanto
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σουσαμέλαιο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Δενδρολίβανο
- 2 κουταλιές λαδοτύρι Μυτιλήνης (τριμμένο)
|
|
Ετοιμασία
- Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και το σουσαμέλαιο
- Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα φιλέτα ολόκληρα και τα αφήνουμε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με το visanto, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Σβήνουμε την φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και κόβουμε το κρέας σε ροδέλες.
- Το σερβίρουμε σε ένα πιάτο και το πασπαλίζουμε με το λαδοτύρι και λίγο δενδρολίβανο.
Τη συνταγή συνιστά: ο Panais (δικής του εμπνεύσεως)
|
|