www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λαβράκι με μυρωδικά


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Πλένουμε και χαρακώνουμε το ψαρι, με βαθιές χαρακιές ως το κόκαλο.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε 2-3 κουταλιές λάδι, και τηγανίζουμε τις φέτες του λεμονιού, μέχρι να αρχίσουν να καραμελώνουν στην άκρη. (Αυτή η διαδικασία, δίνει μια ιδιαίτερη γεύση και την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα σαν εκδοχή.)
  3. Κατόπιν, ανακατεύουμε όλα τα βότανα και βάζουμε μερικά μέσα στην κοιλιά του ψαριού και τα υπόλοιπα τα απλώνουμε σ’ ένα ταψί.
  4. Τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα βότανα και ακουμπάμε πάνω τους τις φέτες του λεμονιού (βάζουμε και μερικές μέσα στο ψάρι).
  5. Αφήνουμε το ψάρι καλά σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1-2 ώρες να αρωματιστεί από τα βότανα.
  6. Ψήνουμε στο φούρνο.
Προαιρετικά, μπορούμε να περάσουμε τα ψάρια από το τηγάνι για 20-30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, πριν τα βάλουμε να μαριναριστούν.
Καλή επιτυχία.

Τη συνταγή συνιστά: ο Νίκος από το Sydney

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.