Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Βίδες με σάλτσα σπανάκι-φέτα
Υλικά
- 2 μπολ βρασμένα ζυμαρικά "βίδες"
- 1 μπολ φρέσκο σπανάκι κομμένο με το χέρι σε μικρότερα κομμάτια
- 1 κομμάτι φέτα (50 γρ)
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 γεμάτες κουταλιές τυρί κρέμα
- 1 κουταλάκι πελτές ντομάτας
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένος βασιλικός
- 1 μυτούλα κουταλιού σκόρδο σκόνη
|
|
Ετοιμασία
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεσαίο κατσαρολάκι και μαραίνουμε για μισό λεπτό το
σπανάκι.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, διαλύοντας με ξύλινη σπάτουλα τη φέτα, μέχρι να λιώσουν και να ανακατευτούν όλα.
- Προσθέτουμε τις βρασμένες βίδες και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν αρκετά από τη
σάλτσα.
Είναι μια πάρα πολύ γρήγορη και πανεύκολη λύση. Βγαίνουν πολύ νόστιμα και είναι ένας τρόπος να φάνε σπανάκι ακόμα και οι μη φαν του είδους.
Τη συνταγή συνιστά: η Κάλλη (δικής της εμπνεύσεως)
|
|