www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ψαρονέφρι ανατολίτικο


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Καταρχην τσιγαρίζουμε σε λίγο λαδάκι σε αντικολλιτικό τηγάνι το σκορδάκι το οποίο το έχουμε πολτοποιήσει με το ειδικό εργαλείο.
  2. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα φετάκια και μόλις πιουν τα υγρά τους ρίχνουμε το κρέας κομμένο κομματάκια.
  3. Το αφήνουμε να τσιγαριστεί λίγο και στην συνέχεια το σβήνουμε με το ουζάκι.
  4. Κατόπιν ρίχνουμε λίγο νεράκι για να βράσει, αλάτι πιπέρι, ένα κουταλάκι κολιάνδρου, 1/2 κουταλιά κύμινο και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
  5. Οταν έχουν μειωθεί αισθητά τα υγρά και έχει βράσει το κρέας χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ένα κεσεδάκι γιαούρτι.
  6. Ανακατεύουμε προσεκτικά και βγάζουμε από την φωτιά για να μην κόψει το γιαούρτι.
Το σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πασπαλίζουμε με πάπρικα.

Τη συνταγή συνιστά: η Κρύστα Πετροπουλου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (8)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.