Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
θοδωρόπιτα
Υλικά
- 1 μπρόκολο
- 1/2 κιλό καρύδια
- 1 κρέμα γάλακτος
- 150 gr. σπανάκι
- 3 κρόκους αυγών
- Φύλλο για πίτες
- Αλατι
- Πιπερι
|
|
Ετοιμασία
- Απλώνουμε το φύλλο σε ένα ταψί και το αλείφουμε με λάδι.
- Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το μπρόκολο, τρίβουμε τα καρύδια και τα ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος, τα αυγά το αλάτι και το πιπέρι.
- Σκεπάζουμε με το φύλλο και ψήνουμε την πίτα στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
Καλή σας όρεξη. Είναι νοστιμότατη...
Τη συνταγή συνιστά: ο Δημήτρης Αλευρας (δικής του εμπνεύσεως)
|
|