Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τυροπιτάκια με φύλλο κουρού
Υλικά
- Ζύμη:
- 1 βιτάμ
- 1 κεσέ γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Γέμιση:
- 200 γρ. φέτα σκληρή
- 1/2 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα
- 2 αυγά,
- Λίγο πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλάθουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε με τον πλάστη έχουμε και με ένα φαρδύ ποτήρι κόβουμε στρογγυλά κομμάτια.
- Εχουμε ανακατέψει τα υλικά μας, παίρνουμε με ένα κουτάλι γέμιση και βάζουμε στη άκρη κάθε κομματιού μίγμα, κλείνουμε τις άκρες με ένα πιρούνί ή με τα δάκτυλα.
- Αφού τα ετοιμάσουμε τα αλείφουμε με αυγό και τα ψήνουμε στους 170 με 180 μέχρι να πάρουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.
Είναι πολύ ωραία και κρατάνε μέσα σε τάπερ για αρκετές μέρες φρέσκα.
Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα Χ
|
|