Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μύδια Σαγανάκι
Υλικά
- 1 κιλό μύδια
- 3 πράσινες πιπεριές γλυκές
- 1 πράσινη πιπεριά καυτερή (.... αν είσαι λάτρης)
- Μαϊντανό
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 1/2 λεμόνι
- 2 κουταλιές αλεύρι
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε με μισό ποτήρι νερό και λίγο λάδι στο σαγανάκι τις πιπεριές μέχρι να τελειώσει το ύδωρ και να τσιγαριστούν λίγο (ελάχιστα).
- Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για να "καβουρντιστεί" και αραιώνουμε με 1 ποτήρι νερό, 1/2 λεμόνι, μουστάρδα.
- Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα μύδια και τον μαϊντανό (και λίγο αλάτι αν θέλουμε), το βράζουμε για άλλα 7' το πολύ και ρίχνουμε από πάνω τριμμένη φέτα
Τη συνταγή συνιστά: η Ασπα
|
|