www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Πατάτες Τσέχικες (Potatoesceska)


Υλικά

  • ¼ κιλού ωμές τριμμένες πατάτες
  • ¼ λίτρου βραστές τριμμένες πατάτες
  • Αλάτι
  • ¾ φλιτζανιού αλεύρι
  • ¾ φλιτζανιού σιμιγδάλι
  • Μπέικον όσο θέλουμε



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε γρήγορα τις ωμές πατάτες στις βρασμένες για να μη μαυρίσουν, προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και κάνουμε ζύμη.
  2. Πλάθουμε την ζύμη σε μπάλες σαν μήλο, τις κυλάμε στο σιμιγδάλι και τις ρίχνουμε σε βραστό νερό.
  3. Βράζουμε για 20 λεπτά.
  4. Μόλις τα βγάλουμε τα ανοίγουμε με δυο πιρούνια και βάζουμε πάνω ψημένο και κομμένο μπέικον με το λίπος του.
Σερβίρονται ζεστά.

Τη συνταγή συνιστά: η Νένα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.