Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Βοδινό γκουλάς (Λένκα)
Υλικά
- 700 γρ. βοδινό σε κύβους
- 80 γρ. λίπος
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα
- Αλάτι
- 3 γλυκόξυνα αγγουράκια
- Τηγανισμένα κρεμμύδια σε ροδέλες
|
|
Ετοιμασία
- Τσιγαρίζουμε στο λίπος το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας και την πάπρικα.
- Ρίχνουμε το αλάτι, λίγο νερό και βράζουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
- Το σερβίρουμε με κομμένα αγγουράκια και τηγανισμένο κρεμμύδι σε ροδέλες.
Τη συνταγή συνιστά: η Νένα
|
|