Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χαλούμι σαγανάκι
Υλικά
- Μία συσκευασία χαλούμι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- Ξύδι μπαλσάμικο
- 3 κουταλάκια δυόσμο και ρίγανη
|
|
Ετοιμασία
- Σε αντικολητικό τηγάνι βάζουμε όλα τα υλικά κομμένα (σε φετούλες το τυρί και σε μπαστουνάκια τις πιπεριές) και γυρίζουμε με την σπάτουλα τα υλικά μέχρι να ψηθεί το χαλούμι και να πάρει καστανοκκόκινο χρώμα.
- Σβήνουμε με μπαλσάμικο, ρίχνουμε δυόσμο και ρίγανη και σερβίρουμε σε μπαγκέτα ή σε μικρά αραβικά πιτάκια.
Καλή επιτυχία
Είναι νόστιμο και εμφανίσιμο.
Τη συνταγή συνιστά: η (θεία) Λίνα (δικής της εμπνεύσεως)
|
|