Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πιτα Καισαρείας
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό,
- 20 φέτες κασέρι
- 20 φέτες παστουρμά
- 3-4 μέτριες ντομάτες (όχι πολύ ώριμες) κομμένες σε λεπτές φέτες.
- Λάδι για το άλειμμα των φύλλων.
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μέτριο κατά προτίμηση ορθογώνιο λαδωμένο ταψί, στρώνουμε τα μισά φύλλα,
λαδώνοντάς τα καλά ένα-ένα.
- Στρώνουμε τις μισές φέτες κασέρι, τον παστουρμά, τις φέτες ντομάτας και τέλος το υπόλοιπο κασέρι.
- Βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα, λαδωμένα κι αυτά.
- Χαράζουμε σε κομμάτια, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να χρυσίσουν τα φύλλα.
Τη συνταγή συνιστά: η Παναγιώτα Τζιαβάρα
|
|