Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σουφλέ
Υλικά
- 250 γρ. τορτελίνια
- Φρέσκο βούτυρο
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. γκούντα
- 200 γρ. έμενταλ
- 200 γρ. μπέικον
- 200 γρ. ζαμπόν
- 4 αυγά
- Αλάτι
- Ασπρο πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Ρίχνουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό που βράζει και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα καίμε με φρέσκο βούτυρο.
- Ανακατεύουμε τα τορτελίνια με τα τυριά, το ζαμπόν και το μπέικον.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε τα τορτελίνια και ψήνουμε το φαγητό μας σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου και .. καλή σας όρεξη.
Τη συνταγή συνιστά: η Μπαχαράκη Παναγιώτα
|
|