Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες αλά κρεμ
Υλικά
- 7-8 πατάτες
- 10 φέτες μπέικον
- Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 πιπεριά
- 1 κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Λάδι για το τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Τηγανίζουμε τις πατάτες (να μην ξεροψηθούν) και μόλις τις βγάλουμε ρίχνουμε λύγο αλάτι.
- Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά.
- Αδειάζουμε το λάδι από το τηγάνι, ξαναβάζουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το μπέικον και την πιπεριά , τα ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι (όσο θέλουμε ) και την κρέμα γάλακτος .
- Μόλις λιώσει το τυρί είναι έτοιμες!!!!
Είναι πάρα πολύ νόστιμες!!!
Καλή σας όρεξη......
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία (δικής της εμπνεύσεως)
|
|