www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τσιπούρες αυγολέμονο με σέλινο


Υλικά

  • 4 τσιπούρες
  • 1 κιλό σέλινο
  • Χυμό δύο λεμονιών
  • 1 αυγό
  • Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε το σέλινο, το πλένουμε, το κόβουμε και το μισοβράζουμε.
  2. Καθαρίζουμε τις τσιπούρες.
  3. Στον πάτο μιας κατσαρόλας στρώνουμε το σέλινο, βάζουμε από πάνω τις τσιπούρες, προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί για 15 λεπτά περίπου.
  4. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών και ζωμό από το φαγητό μας και ρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα.
  5. Ανακινούμε την κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.