Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τσιπούρες αυγολέμονο με σέλινο
Υλικά
- 4 τσιπούρες
- 1 κιλό σέλινο
- Χυμό δύο λεμονιών
- 1 αυγό
- Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε το σέλινο, το πλένουμε, το κόβουμε και το μισοβράζουμε.
- Καθαρίζουμε τις τσιπούρες.
- Στον πάτο μιας κατσαρόλας στρώνουμε το σέλινο, βάζουμε από πάνω τις τσιπούρες, προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί για 15 λεπτά περίπου.
- Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών και ζωμό από το φαγητό μας και ρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα.
- Ανακινούμε την κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
Τη συνταγή συνιστά: η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑ
|
|