www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ψαρο-σουπο-μακαρονάδα


Υλικά

  • "Ασχημα ψάρια" (από τα φθηνότερα πετρόψαρα, μέχρι τα ακριβότερα τύπου πεσκανδρίτσα, δράκαινα κλπ).
  • Δύο φρέσκες ώριμες ντομάτες.
  • Δύο σκελίδες σκόρδο
  • Μαϊντανός
  • Μπούκοβο (προαιρετικά)
  • 1 πιπεριά
  • Λίγο λάδι
  • Σπαγγέτι



Ετοιμασία

  1. Σε μια μικρή κατσαρόλα, βάζουμε τα ψάρια (αν είναι μεγάλα σε κομμάτια), τις ντομάτες κομμένες στα 4, το σκόρδο σε φετούλες, την πιπεριά σε κομμάτια, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το λάδι, το αλάτι και το μπούκοβο και τα σκεπάζουμε με νερό.
  2. Μόλις βράσουν τα ψαράκια, τα βγάζουμε και βράζουμε το ζωμό λίγο ακόμη για να μειωθεί το υγρό.
  3. Στη συνέχεια, κρατάμε 3-4 μεγάλες κουτάλες (σερβιρίσματος) από το ζωμό.
  4. Βράζουμε το σπαγγέτι al dente και το περιχύνουμε με αυτόν το ζωμό.
  5. Σερβίρουμε τα ψαράκια και το ζωμό σαν πρώτο πιάτο και το σπαγγέτι σαν δεύτερο.
Η συνταγή είναι φίλου από την Ιταλία με ιδιαίτερη επιμονή στα άσχημα ψάρια! Μάλλον γίνεται και με πιο όμορφα!
Τη συνταγή συνιστά: η ιωάννα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.