www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Πατάτες ογκρατέν


Υλικά

  • 1 κιλό μικρές πατάτες
  • Σκόρδο
  • 2-3 αυγά
  • 200 γρ. μπέικον
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • Τυρί τριμμένο
  • Μοσχοκάρυδο



Ετοιμασία

  1. Σ' ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
  2. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις προσθέτουμε στο τηγάνι όπως επίσης και το ψιλοκομμένο μπέικον.
  3. Τα αφήνουμε για λίγο και μετά τα βάζουμε σε ένα ταψί.
  4. Ανακατεύουμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τις πατάτες.
  5. Προσθέτουμε το τυρί και λίγο μοσχοκάρυδο και ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς.

Τη συνταγή συνιστά: η Χριστίνα (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.