Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Αβοκάντο Κιέβου
Υλικά
- 3 αβοκάντος ώριμα
- 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 2 κρόκους τριμμένους
- 80 γρ. μαύρο χαβιάρι
- 80 γρ. μπρικ
- Λεπτές φέτες λεμονιού
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε τα αβοκάντος στην μέση κατά μήκος και τα αδειάζουμε με κουταλάκι.
- Ψιλοκόβουμε τη σάρκα.
- Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, τους κρόκους και το ψιλοκομμένο αβοκάντος.
- Ανακατεύουμε προσεκτικά και με το μίγμα μας γεμίζουμε τα 6 αβοκάντος .
- Από πάνω στρώνουμε λίγο μπρικ και χαβιάρι και στολίζουμε με φέτες λεμονιού.
Η παγωμένη βότκα είναι απαραίτητη.
Τη συνταγή συνιστά: ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
|
|