www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Αβοκάντο Κιέβου


Υλικά

  • 3 αβοκάντος ώριμα
  • 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 2 κρόκους τριμμένους
  • 80 γρ. μαύρο χαβιάρι
  • 80 γρ. μπρικ
  • Λεπτές φέτες λεμονιού



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε τα αβοκάντος στην μέση κατά μήκος και τα αδειάζουμε με κουταλάκι.
  2. Ψιλοκόβουμε τη σάρκα.
  3. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, τους κρόκους και το ψιλοκομμένο αβοκάντος.
  4. Ανακατεύουμε προσεκτικά και με το μίγμα μας γεμίζουμε τα 6 αβοκάντος .
  5. Από πάνω στρώνουμε λίγο μπρικ και χαβιάρι και στολίζουμε με φέτες λεμονιού.
Η παγωμένη βότκα είναι απαραίτητη.

Τη συνταγή συνιστά: ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (12)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.