www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τρικολόρε πένες με ψαρονέφρι και φασκόμηλο


Υλικά

  • 800 gr. ψαρονέφρι
  • 500 gr. πένες πολύχρωμες
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 χούφτα φασκόμηλο
  • 20 φέτες μπέϊκον
  • 2 καρότα
  • 2 κονσέρβες μανιτάρια ολόκληρα μικρά
  • Βούτυρο
  • 1/2 ποτηράκι άσπρο κρασί
  • Regato



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και το τηγανίζουμε στο βούτυρο μαζί με το σκόρδο και το φασκόμηλο.
  2. Οταν είναι έτοιμο βγάζουμε και πετάμε το σκόρδο και το φασκόμηλο και τοποθετούμε σε ένα πιάτο το ψαρονέφρι.
  3. Στο τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και μετά από λίγο το μπέικον και το καρότο (το έχουμε τρίψει στον τρίφτη που βγαίνει σαν μακαρόνι) και όταν γίνουν ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι στο τηγάνι, προσθέτουμε λίγο βούτυρο, σβήνουμε με το κρασί και μετά από 3 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
  4. Αφήνουμε άλλα 3 λεπτά και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα που έχουμε βράσει και βουτυρώσει τις πένες. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ρεγκάτο.

Τη συνταγή συνιστά: η Κάρεν Ζυγούρου (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.