Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τρικολόρε πένες με ψαρονέφρι και φασκόμηλο
Υλικά
- 800 gr. ψαρονέφρι
- 500 gr. πένες πολύχρωμες
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 χούφτα φασκόμηλο
- 20 φέτες μπέϊκον
- 2 καρότα
- 2 κονσέρβες μανιτάρια ολόκληρα μικρά
- Βούτυρο
- 1/2 ποτηράκι άσπρο κρασί
- Regato
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και το τηγανίζουμε στο βούτυρο μαζί με το σκόρδο και το φασκόμηλο.
- Οταν είναι έτοιμο βγάζουμε και πετάμε το σκόρδο και το φασκόμηλο και τοποθετούμε σε ένα πιάτο το ψαρονέφρι.
- Στο τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και μετά από λίγο το μπέικον και το καρότο (το έχουμε τρίψει στον τρίφτη που βγαίνει σαν μακαρόνι) και όταν γίνουν ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι στο τηγάνι, προσθέτουμε λίγο βούτυρο, σβήνουμε με το κρασί και μετά από 3 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε άλλα 3 λεπτά και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα που έχουμε βράσει και βουτυρώσει τις πένες. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ρεγκάτο.
Τη συνταγή συνιστά: η Κάρεν Ζυγούρου (δικής της εμπνεύσεως)
|
|